Márciusi szabadnapok
2013.03.15-17

A tél folyamán Debrecen városában, természetesen ritkábbak voltak a szórakoztató rendezvények, kulturális és tudományos előadások.

 

A hideg évszak vége felé azonban egy három napos programsorozattal készülnek a rendezők, a közönség szórakoztatására.

 

„Márciusi szabadnapok" elnevezéssel kerül megrendezésre a 15-én kezdődő és egészen 17-én, vasárnapig tartó gasztronómiai bemutatókkal tarkított program. A helyszínt, az Erdőspuszta Club Hotel biztosítja.

 

Az ünnepnappal együtt három napos, viszonylag hosszú hétvége, nagyon jó alkalom a kikapcsolódásra.

 

Péntek este 19 óra 30 perckor kezdődnek a programok, a magyar ízek estjével. Kizárólag magyaros ízesítésű, speciális, kedvelt hazai ételek kerülnek elkészítésre és felszolgálásra a Fenyves étteremben.

 

A vacsora közben élő cigányzene szórakoztatja a vendégeket.

 

Március 16-án, szombaton 19 órai kezdettel a Kiváló Magyar Boroké lesz a főszerep. A főszakács öt fogásos menüsorához az ízletes borokat a Bárdos és Fia pincészet főborásza kínálja a vendégeknek. Ezen az esten 6.500.-Ft-os személyenkénti belépő díjjal lehet részt venni.

 

A zárónapon, vasárnap már 12 órakor elkezdődik a gasztronómiai bemutató. A szálloda Fenyves rendezvény termében magyaros ételekkel tarkított, svédasztalos ebéd áll a vendégek rendelkezésére, „Sunday Brunch" szlogen alatt.

 

Az összes eseményen való részvételre előzetesen kell asztalt foglalni.

 

Fontos még megemlíteni, hogy az öt főnél nagyobb csoportokat Debrecenből ingyenesen kiszállítják, valamint a hazaérkezés is ezekkel a feltételekkel történik.

 

A hazai ízek kóstolására, népszerűsítésére kiváló alkalmat nyújt ez a hétvégi esemény, ugyanakkor a tavaszt váró emberek sokaságának kellemes kikapcsolódást jelent majd.

 

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!

Webdesign: 2017 - Avasweb Kft.

 

VÁLTÁS ASZTALI NÉZETRE

HUENRO